Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Adem Polat’ın Danışmanlığında “MamoScope” Ekibi TEKNOFEST 2024’te İkinci Tura Katılmaya Hak Kazandı

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Adem Polat’ın danışmanlığında Biyomedikal-Elektronik Derin Teknoloji Laboratuvarı bünyesinde kurulan MamoScope ekibi, TEKNOFEST 2024’te ikinci tura katılmaya hak kazandı. MamoScope ekibi, Teknofest - Sağlıkta Yapay Zekâ Yarışmaları kapsamında başvurduğu “Bilgisayarlı Görüyle Tarama Mamografilerinde BI-RADS Kategorisi ve Meme Kompozisyonu Tahmini” projesiyle, görüntü işleme ve doğal dil işleme alanlarının entegrasyonunu başarıyla uygulayarak yarışmaya devam edecektir.